© Hartgerink 2007

interieurmontage keukenmontage keukenrenovatie klein timmerwerk

Interieurmontage

Voor een interieurmontage kunt u goed terecht bij Hartgerink Interieurbouw. Wij bieden onze diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Ook bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om het maken van meubelen of complete interieurs.

Neem nu contact met ons op

Interieurmontage

We maken onder andere interieurs voor kantoren, horecagelegenheden, winkels en de zorgsector. Om een indruk van de mogelijkheden te krijgen kunt u ons portfolio eens bekijken. Wanneer u ergens binnenloopt is het eerste wat u ziet vaak het interieur. De inrichting van een pand zegt erg veel: of het nu bij u thuis is, op het kantoor of in een winkel. Het zegt niet alleen wat over de ruimte zelf, maar vooral ook over de mensen erachter. Wij zorgen er graag voor dat deze eerste indruk positief is en dat u het imago geeft dat u ook wilt uitstralen.

Interieurmontage van Hartgerink Interieurbouw

Wij zorgen ervoor dat uw interieur perfect gemonteerd en geplaatst wordt. Vanaf het uitzetten tot aan het monteren van uw interieur, zorgen wij voor een soepel verloop van dit proces. Onze meerwaarde vloeit onder andere voort uit ons vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen. Daarnaast staan wij bekend om onze creativiteit en vinden wij overal een oplossing voor. Alles is bij ons bespreekbaar en we zien altijd mogelijkheden.

Voordelen

Interieurmontage van uw bedrijfsinterieur

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en monteren van complete interieurs voor particulieren en bedrijven in diverse marktsegmenten. Wij zorgen voor een complete interieurmontage van uw bedrijfsinterieur, zoals toonbanken, balies of kasten. Uw interieur wordt perfect gemonteerd en geplaatst, zodat u snel weer aan de slag kunt met uw werkzaamheden.

Van ontwerp tot montage

Wij zorgen ervoor dat uw interieur perfect gemonteerd en geplaatst wordt. Vanaf het uitzetten van de maatvoering tot aan het monteren zorgen wij voor een soepel verloop van dit proces. Zo lossen we bijvoorbeeld uw tijdelijke capaciteitsproblemen op. Op deze manier zijn wij het verlengstuk van mensen, materiaal en kennis voor uw bedrijf of organisatie. Wij hebben altijd oog voor detail: bij zowel grote als kleine projecten. Daarnaast staan we er garant voor dat uw interieurwensen werkelijk worden. Daarvoor beschikken we over het juiste gereedschap voor elk project.

Interieurs op maat

Voor al uw interieurwensen hebben wij de passende oplossing. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, slaapkamer of de aftimmering van uw zolder. Wij realiseren uw wensen. De interieurs worden op maat ontworpen en vervaardigd in samenspraak met u als klant. Bij ons is alles mogelijk en wij denken altijd met u mee. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft interieurmontage? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.