© Hartgerink 2007

interieurmontage keukenmontage keukenrenovatie klein timmerwerk

Keukenmontage

De keuken is een belangrijk gedeelte van uw woning en bepaalt daarom een groot deel van uw woongenot. Een compleet nieuwe keuken maakt een groot verschil, maar ook met een aantal aanpassingen kunnen wij een heel andere keuken voor u creren. Wij helpen u graag door goed te luisteren naar uw wensen en behoeften. Vervolgens ontwerpen wij voor u de keuken die het beste bij u past. Uiteraard volledig afgestemd op uw situatie en uw woning.

Neem nu contact met ons op

Keukenmontage op maat

Keukens van Hartgerink Interieurbouw worden geheel op maat gemaakt. Hierdoor wordt elke centimeter goed benut tijdens de keukenmontage. Wanneer u voor een maatwerk keuken kiest, wordt er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte in de keuken. Wij realiseren elke keuken op gebruiksgemak en comfort, zodat het werken in de keuken vereenvoudigd wordt. Bent u benieuwd naar een aantal keukens die wij reeds hebben ontworpen en geleverd? Bekijk dan eens ons portfolio.

Een keuken monteren

Het is erg lastig om zelf uw keuken te monteren. Belangrijke redenen hierachter zijn naast gemak ook tijdskwesties en gebrek aan handigheid. Het installeren en aansluiten van een keuken omvat diverse activiteiten die nauw komen of zelfs bepaalde certificaten vereisen. Dit hangt uiteraard af van de moeilijkheidsgraad van de keuken en de situatie in het huis waar de keuken komt te staan. In een nieuwbouwwoning met een standaard setting liggen de aansluitingen vaak al keurig op de plek en zijn bovendien de wanden op de juiste plek opgeleverd.

Keukens aanpassen en uitbreiden

Voor een keukenmontage kunt u goed bij ons terecht. Wij sluiten de keuken bovendien desgewenst voor u aan. Wanneer wij klaar zijn kunt u gewoon beginnen met koken en de kraan gebruiken. Ook kunnen wij het aanpassen van leidingen, tegelwerk en overig meerwerk compleet voor u verzorgen. Zo hoeft u zelf niets meer te regelen. Daarnaast passen wij uw huidige keuken graag aan of breiden wij deze uit.

Keukenmontage van Hartgerink Interieurbouw

Wanneer u voor een keuken van Hartgerink Interieurbouw kiest, profiteert u van de volgende voordelen:

Keukenmontage mogelijkheden

Al meer dan 10 jaar maken wij keukens waarvan er geen twee hetzelfde zijn. Elke keuken is bij ons een combinatie van creativiteit, vakmanschap, hoogwaardige materialen, functionaliteit en stijl. Alles is tevens bespreekbaar, want de keuken wordt voor niemand anders gemaakt dan voor u. Voor particulieren maken wij exclusieve keukens. Ook voor de levering van alle merken keuken inbouwapparatuur, keukenbladen en complete fabriekskeukens kunt u bij ons terecht. Daarnaast behoort het renoveren van uw keuken ook tot de mogelijkheden.

Professionele keukenmontage

Wij zijn gespecialiseerd in het monteren van complete keukens. Voor een keukenmontage die professioneel wordt aangepakt bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wilt u hier meer informatie over? Maak dan eens een afspraak en neem vrijblijvend contact met ons op.