© Hartgerink 2007

interieurmontage keukenmontage keukenrenovatie klein timmerwerk

Keukenrenovatie

Bent u nog wel tevreden over de opstelling van uw keuken, maar zijn er een aantal onderdelen niet meer van deze tijd of aan vervanging toe? Dan kunnen wij uw keuken renoveren. Dit is onder andere mogelijk in de vorm van nieuwe fronten, grepen, een nieuw aanrechtblad en eventueel nieuwe apparatuur.

Neem nu contact met ons op

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie is veel voordeliger dan om een geheel nieuwe keuken te laten installeren. Mankeert er niet veel aan de basis van uw keuken, maar zou u wel een ander werkblad willen? Dan is een renovatie een goede oplossing. Ook wanneer keukendeurtjes klemmen, scheefhangen of wanneer het folie loslaat, kunnen wij dit voor u oplossen. Wilt u meer kastruimte en misschien een andere kookplaat of afzuigkap? Ook dan hoeft u niet de hele keuken te slopen. Een keukenrenovatie is minder ingrijpend en bovendien voordeliger. Uiteraard kunt u de goede onderdelen blijven behouden. Met een paar slimme ingrepen geven wij uw keuken een geheel nieuwe uitstraling en zal de waarde van uw huis stijgen. In de meeste gevallen blijven de oude leidingen gewoon liggen. Wij voeren een renovatie bovendien snel uit en meestal zonder hak- en breekwerk.

Keukenfrontjes vervangen

Als de keukenfrontjes scheef gaan hangen of niet meer goed sluiten, is het tijd om wat onderhoudswerk te verrichten. Op een gegeven moment gaat u zich eraan ergeren en dan kunnen wij daar iets aan doen. Wij kunnen de keukendeurtjes weer goed vastzetten en bijwerken. Wilt u alle keukendeurtjes vervangen? Ook dat is mogelijk. Wij denken graag in mogelijkheden en daarom vinden we altijd wel een passende oplossing voor u.

Keukenblad vervangen

Het werkblad van uw keuken is het onderdeel dat het meest onderhevig is aan gebruiksslijtage. Ook een verkeerd neergezette hete pan kan een keukenblad ernstig bevuilen. Komt u dit bekend voor? Hartgerink Interieurbouw kan voor u een werkblad vrij eenvoudig vervangen. Eventueel zelfs met kranen en spoelbak erbij. Uw keuken zal er compleet anders uit komen te zien en weer als vanouds zijn.

Afzuigkap vervangen

Maakt uw afzuigkap wel erg veel lawaai? Dan is het wellicht tijd om eens aan een nieuwe afzuigkap te denken. De huidige generatie afzuigkappen is veel stiller, energiezuiniger en gemakkelijker schoon te maken. Ook is het uiteraard mooi van uiterlijk. Daarnaast is het filtersysteem nieuwer en beter, waardoor u minder last heeft van vet en bacteriën.

Keukenrenovatie voordelen

Een keukenrenovatie heeft verschillende voordelen:

Wanneer wij uw keuken renoveren, dan staat dat garant voor vakmanschap. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en alles is daarnaast bespreekbaar. Ook voor de levering van keuken inbouwapparatuur van alle merken kunt u bij ons terecht. Bovendien leveren wij keukenbladen en complete fabriekskeukens. Wat betreft een keukenrenovatie zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos. Wilt u hier meer over weten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.