© Hartgerink 2007

interieurmontage keukenmontage keukenrenovatie klein timmerwerk

Klein timmerwerk

Heeft u een klus in uw huis waar u al weken tegenop ziet? Of kunt u wegens tijdgebrek zelf uw klus niet klaren? Dan bent u bij Hartgerink Interieurbouw aan het juiste adres. Wij staan bekend om ons vakmanschap, onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor de meest uiteenlopende werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Hierbij staan vanzelfsprekend vakwerk en professionaliteit hoog in het vaandel. Zowel kleine als grote projecten kunnen door ons worden uitgevoerd.

Neem nu contact met ons op

Klein timmerwerk

Voor klein timmerwerk kunt u bij ons terecht wat betreft:

Voor particulieren maken wij bovenstaande meubelen. Daarnaast leveren wij tevens keuken inbouwapparatuur en diverse keukenbladen van graniet, composiet, kunststof en hout.

Klein timmerwerk en meer

Naast klein timmerwerk staan wij ook voor u klaar voor keukenmontage en interieurmontage. Voor een keukenmontage kunt u goed bij ons terecht. Wij sluiten de keuken bovendien desgewenst voor u aan. Wanneer wij klaar zijn kunt u gewoon beginnen met koken en de kraan gebruiken. Ook kunnen wij het aanpassen van leidingen, tegelwerk en overig meerwerk compleet voor u verzorgen. Zo hoeft u zelf niets meer te regelen. Daarnaast passen wij uw huidige keuken graag aan of breiden wij deze uit.

Interieurmontage

Wij zorgen ervoor dat uw interieur perfect gemonteerd en geplaatst wordt. Vanaf het uitzetten tot aan het monteren van uw interieur, zorgen wij voor een soepel verloop van dit proces. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en monteren van complete interieurs voor particulieren en bedrijven in diverse marktsegmenten. We zorgen voor een complete interieurmontage van uw bedrijfsinterieur, zoals toonbanken, balies of kasten. Uw interieur wordt perfect gemonteerd en geplaatst, zodat u snel weer aan de slag kunt met uw werkzaamheden.

Voordelen Hartgerink Interieurbouw

Voor al uw interieurwensen hebben wij de passende oplossing. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, slaapkamer of de aftimmering van uw zolder. Wij realiseren uw wensen. De interieurs worden op maat ontworpen en vervaardigd in samenspraak met u als klant. Bij ons is alles mogelijk en wij denken graag met u mee. We staan bekend om onze creativiteit, waaruit blijkt dat we altijd een passende oplossing voor u zoeken. Door ons vakmanschap en de hoogwaardige materialen waar wij gebruik van maken, zijn onze klanten keer op keer tevreden over het werk dat wij afleveren.

Meer weten over klein timmerwerk

Alle verbouwingen zijn bij ons in vertrouwde handen. We zorgen altijd voor een strakke planning van uw verbouwing en zien er op toe dat al het uit te voeren werk goed gebeurt. Uiteraard zijn wij eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de verbouwing in uw woning.

Wilt u meer weten over wat wij precies verstaan onder klein timmerwerk? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.